حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 19 ربيع أول 1445 Tuesday, 3 October , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 820 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد دیدگاهها : 39×
16 اسفند 1398 - 22:08
شناسه : 490
بازدید 632
3

بِنام خالق مِهر و عدالت خشونت و بی منطقی چه در زمینه عقاید و چه در حیطه عملکرد،‌ امری نادرست وبدور از شاخصهای ایده آلِ جوامع توسعه یافته محسوب می‌شود. از دیرباز هندوستان را سرزمین هفتاد و دوملت می نامیدند که با تساهل مذهبی کشوری امن برای حیات مسالمت آمیز بود، اما اخیراخشونت بارترین حوادث […]

ارسال توسط :
پ
پ

بِنام خالق مِهر و عدالت

خشونت و بی منطقی چه در زمینه عقاید و چه در حیطه عملکرد،‌ امری نادرست وبدور از شاخصهای ایده آلِ جوامع توسعه یافته محسوب می‌شود.

از دیرباز هندوستان را سرزمین هفتاد و دوملت می نامیدند که با تساهل مذهبی کشوری امن برای حیات مسالمت آمیز بود، اما اخیراخشونت بارترین حوادث این کشور طی جنایات سبعانه و هدفمندِ نسل کشی مسلمین در مقابل چشمان حیرت زده وخشمگین جهانیان رقم خورد.

سکوت مدعیان حقوق بشر،نشان از اهداف نظام سلطه درتداوم ایدئولوژیِ خلق بحران‌ِ نسل کشی و ممانعت از تسرّی نظریه جهانِ بدون جنگ دارد.

دُوَل اسلامی بایدبا قدرتِ نشات یافته از اتحاد، ضمن فعالسازی ابزارهای دیپلماسی،بهره برداری از ظرفیتهای جهان اسلام و جامعه بین الملل جهت توقف و مجازات آمران و عاملان این جنایت را از اَهم امورشان برشمرده، رفع موانعِ کمک رسانی به قربانیانِ منتج از تفکر جاهلانه اسلام هراسی را تسریع بخشند.

دکترعلیرضا ورناصری

🆔_dr_alireza_varnaseri

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.