حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 13 ربيع أول 1446 Monday, 16 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 858 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد دیدگاهها : 42×
21 آبان 1401 - 19:04
شناسه : 3431
بازدید 111
1

ورناصری: “طرح یکپارچه‌سازی حکمرانی انرژی” به‌دنبال انباشت قوانین جدید نیست عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: «طرح یکپارچه‌سازی حکمرانی انرژی در کشور» به‌دنبال انباشت و تراکم‌سازی قوانین جدید نیست بلکه صرفا «اصلاح ساختار» مدنظر است.  علیرضا ورناصری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره «طرح یکپارچه‌سازی حکمرانی انرژی در کشور» که اکنون طراحی و  بررسی آن در  دستور کار […]

ارسال توسط :
پ
پ

ورناصری:

“طرح یکپارچه‌سازی حکمرانی انرژی” به‌دنبال انباشت قوانین جدید نیست

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: «طرح یکپارچه‌سازی حکمرانی انرژی در کشور» به‌دنبال انباشت و تراکم‌سازی قوانین جدید نیست بلکه صرفا «اصلاح ساختار» مدنظر است.

علیرضا ورناصری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره «طرح یکپارچه‌سازی حکمرانی انرژی در کشور» که اکنون طراحی و  بررسی آن در  دستور کار کمیسیون انرژی مجلس قرار گرفته است، گفت: اصولا تحول در پارادایم‌های سیاست‌ورزی و حکمرانی یکی از کارآمدترین راهبردها جهت فائق آمدن بر بحران‌های مرتبط با انرژی در کشور است، باید اذعان داشت که متاسفانه نظام حکمرانی انرژی کشورمان سالانه ده‌ها میلیارد دلار از سرمایه کشور را از بین می‌برد لذا اصلاح حکمرانی، سال‌ها به‌عنوان یک تکلیف قانونی مطرح بوده اما دولت‌ها عزمی برای تحولِ سازنده و اجرای آن نداشته‌اند.
نماینده مردم مسجدسلیمان، لالی، هفتگل و اندیکا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با این وجود مجلس و دولت فعلی در بزنگاه کنونی به‌دنبال این است که از توقف و ایستاییِ قانون‌های مصوبِ راهبردی نوین در حوزه بهینه‌سازی مصرف انرژی به دلیل نبودِ ساختار و مدیریت یکپارچه ممانعت کند و با تدوین سیاست‌های ایجابی با قید قابلیت اجرایی شدن در فضای حکمرانیِ حوزه انرژی، جهت نتیجه‌دهیِ این سیاست‌ها تلاش مضاعف داشته باشد.
وی با تاکید بر اینکه این طرح به‌دنبال انباشت کردن و تراکم‌سازی قوانین جدید نیست بلکه صرفا «اصلاح ساختار» مدنظر است، توضیح داد: با این رویکرد که با توجه به نقش وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های متعدد در حوزه انرژی و بهینه‌سازی مصرف آن، به‌ویژه وزارتخانه‌های نفت، نیرو، راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی و صمت، حکمرانیِ واحدی به‌ویژه در مسیر اصلاح توجه به بخش بالادستی نفت ‌و گاز اِعمال کند تا تمامی وزارتخانه های مرتبط با اجرای قوانین مرتبط با بهینه‌سازی مصرف سوخت، جهت تحقق این مهم همسو و یکپارچه شوند.
به گفته ورناصری همچنین باید حیطه‌های حکمرانی از تصدی گری تفکیک شده و نسبت متعادلی میان بنگاه های دولتی و خصوصی برقرار شود.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اعتقاد به اینکه اصلاح حکمرانی انرژی سبب اصلاح ساختار اقتصادی کشور هم خواهد شد، بیان کرد: همچنین باید در برنامه توسعه هفتم زمینه اصلاح حکمرانی انرژی، یکپارچه‌سازی ساختار اداره انرژی از نظر سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی، کنترل و نظارت بخش انرژی و زیربخش‌های آن و نیل به یک نگرش یکپارچه در بخش انرژی در کشور و استفاده از فرصت‌های همکاری مناسب بین سازمان‌ها و وزارتخانه های ذیربط در امر انرژی، به‌عنوان یک ضرورت و اولویت لحاظ شود./
پایان پیام  

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.