حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 24 جماد أول 1445 Wednesday, 6 December , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 830 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد دیدگاهها : 42×
11 آبان 1401 - 15:17
شناسه : 3418
بازدید 81
0

دکتر ورناصری؛ زمینه افزایش تولیدات کشاورزی تا ۳۰ میلیون تن در استان خوزستان فراهم است. نماینده مردم شهرستان های مسجدسلیمان،لالی، هفتکل و اندیکا در مجلس شورای اسلامی در نشست با وزیر جهاد کشاورزی به ظرفیت های بی نظیر و متنوع حوزه کشاورزی در استان زرخیز خوزستان که سفره پر برکت آن نه تنها در سراسر […]

ارسال توسط :
پ
پ

دکتر ورناصری؛

زمینه افزایش تولیدات کشاورزی تا ۳۰ میلیون تن در استان خوزستان فراهم است.

نماینده مردم شهرستان های مسجدسلیمان،لالی، هفتکل و اندیکا در مجلس شورای اسلامی در نشست با وزیر جهاد کشاورزی به ظرفیت های بی نظیر و متنوع حوزه کشاورزی در استان زرخیز خوزستان که سفره پر برکت آن نه تنها در سراسر کشور بلکه حتی در خارج از کشور نیز گسترده شده اشاره کرد و خاطر نشان ساخت:زمینه افزایش تولیدات کشاورزی از ۱۷ میلیون تن به ۳۰ میلیون تن در استان فراهم است که قطعا با استفاده از این ظرفیت های بی نظیر،تحریم های ظالمانه دشمن را خنثی کرد.

دکتر علیرضا ورناصری با بیان اینکه بیش از ۱۴۰ نوع محصول زراعی و باغی در استان خوزستان کشت می شود،گفت:ظرفیت افرایش تولید محصولات از ۱۷ میلیون تن فعلی به ۳۰ میلیون تن در آینده وجود دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و روابط عمومی دفتر نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی وی با تاکید بر اینکه با اصلاح الگوی کشت، افزایش بهره وری ، استفاده از ظرفیت های مغفول مانده و تسهیل کشاورزی مکانیزه امکان افزایش تولید تا ۳۰ میلیون تن ممکن خواهد بود افزود:همچنین حمایت وزارتخانه از واحدهای کشاورزی و تولیدی استان در راستای تحقق این مهم حائز اهمیت است.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد:شمال استان خوزستان علیرغم اینکه بر دریایی از ثروت نفت و گاز بیکران و نعمات متنوع بی بدیل برخودار می باشد که یکی از آنها کشاورزی است، اما متاسفانه در این سرزمین زرخیز اوج محرومیت آشکار است.

وی با بیان اینکه منطقه شرایط سختی را در دروان توسعه گذرانده و جنگ را پشت سر گذاشته است، اظهار کرد:این سرزمین متاسفانه خیری از دوران سازندگی هم ندید، که نتیجه آن افول جدی در همه زمینه های توسعه و عدم نوسازی است.

دکتر ور ناصری به پناسیل های عظیم کشاورزی در استان خوزستان اشاره کرد و گفت:شکوفایی این ظرفیت ها می تواند افقی روشن برای ایجاد اشتغال پایدار ، ارزش افزوده و تحقق هدف استراتژیک افزایش تولیدات کشاورزی ترسیم کند.

ایشان رویکرد و برنامه ریزی در سیاست گذاری آمایش محور آب کشاورزی در برنامه توسعه هفتم را مهم برشمرد و ادامه داد:با ایحاد زیرساخت های کشاورزی مدرن و مکانیزه می توان محورهای محرومیت زدایی و تحقق توسعه پایدار در استان پهناور خوزستان را گسترش داد.

وی عدم توسعه کشت گیاهان دارویی را از مهمترین چالش حوزه منابع طبیعی استان بیان کرد و افزود:با وجود تداخلات ارزی در حوزه منابع طبیعی حفاظت از مراتع، خاک و اراضی کشاورزی برای مقابله با پدیده ریزگردها امری ضروری است.

دکتر ورناصری رفع موانع پیش روی سرمایه گذاران برای تصدی گری در این حوزه مهم و تولیدی را تاکید کرد و گفت: باید از ظرفیت بخش خصوصی برای تکمیل پروژه های نیمه تمام کشاورزی استفاده شود.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی از وزیر جهاد کشاورزی خواستار اجرای کامل فاز دوم طرح ۵۵۰ هکتاری مقام معظم رهبری شد و بیان کرد: اجرای این طرح عظیم گام بلندی در راستای افزایش تولیدات کشاورزی و کاهش نیازمندی کشور به واردات است.

دکتر ورناصری در بخش دیگری از سخنانش به ضرورت صدور مجوز احداث بندهای خاکی با قابلیت کشاورزی اشاره کرد و گفت:حفر چاه عمیق در مناطق دورر از دسترس منابع آبی از عمده ترین مطالبات مردم در حین بازدیدهای میدانی است.

ایشان افزایش محصولات گلخانه ای
و باغی به صنایع تبدیلی و تکمیلی را از دیگر ظرفیت های بالقوه استان بیان کرد و ادامه داد:احداث مجتمع های گلخانه و دامپروری متناسب‌ با اقلیم منطقه بایستی در دستور کار دولت سیزدهم قرار بگیرد.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ارائه راهکار جهت رفع مشکلات مدیریت منابع آب و افزایش بهره وری آب در تولید محصولات کشاورزی را مهم برشمرد و بیان کرد: همکاری با وزارت نیرو در تعادل بخشی به سفره های زیر زمینی برای اجرای طرح های کشاورزی متوسط با استفاده از منابع آب زیر زمینی در منطقه نیاز است.

دکتر ورناصری با بیان اینکه فعال کردن کارگروه ها و تشکل ها با پرداخت تسهیلات ارزان اقدامی موثر در جهت افزایش تولیدات کشاورزی است، عنوان کرد:قیمت خرید تضمینی خرما ،نرخ گذاری فعالیت سردخانه ها ،تسهیل صادرات خرمای خوزستان و تعدیل حق آبه نخلستان ها برای حمایت از نخل داران راهکاری برای ادامه حیات این قشر زحمت کش است.

دکتر ورناصری تکمیل پروژه های راهسازی ، آبرسانی، تامین به موقع نهاده های دامی و ارزاق کشاورزی خصوصا در فصل سرما را نیز خواستار شد و گفت:احداث انبار در دسترس عشایر جهت ذخیره سازی نهاده ها دامی از مطالبات به حق آنان است.

ایشان همچنین به ظرفیت شیلات در استان و خصوصا حوزه انتخابیه اشاره کرد و خاطر نشان ساخت:رویکرد افزایش مهارت و استفاده بهینه از منابع با هدف ایجاد اشتغال پایدار،

افرایش بهره وری و ارزش افزوده در مناطق که ظرفیت آبزی پروری ضروری است.

وی تاکید کرد:اصلاح زنجیره دام و طیور در منطقه به منظور حفظ ذخایر ژنتیک ، اشتغالزایی، تضمین امنیت غذایی و درون زایی بایستی در دستور کار دامپزشکی قرار بگیرد.

ایشان استفاده از تجارب تشکل های مردم نهاد بخش خصوصی و انجمن های غیر دولتی فعال در صنعت کشاورزی را تاکید کرد و گفت:تعاونی های روستایی می توانند در مراکز تصمیم ساز از دانش تخصصی و تجمیع بانک های اطلاعاتی آنان بهره مند شوند.

دکتر ورناصری به آموزش های کوتاه مدت و ضمن خدمت برای همه متولیان طرح های آمایش کشاورزی استان اشاره کرد و خاطر نشان ساخت:احداث دانشکده علوم گیاهان دارویی و راه اندازی مراکز تحقیقاتی آمایش کشاورزی در استان با مشارکت اساتید برتر و دانش بنیان ها در راستای افزایش تولیدات بسیار ضروری است.

وی تاکید کرد: ایجاد سازکار های لازم جهت به کارگیری و استفاده از توانمندی های کارشناسان و فارغ التحصیلان کشاورزی در حوزه تولید باید در دستور کار متولیان قرار بگیرد.
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی
تحقق ایده های مبتنی بر دانش بنیان
و استفاده از این ایده ها در جهت رفع مشکلات کشاورزی و افزایش بهره وری در حوزه آب کشاورزی را خواستار شد و تصریح کرد: وجود ۵۰۰ هزار هکتار اراضی دیم در استان و سهم ۴ شهرستان حوزه انتخابیه به مساحت ۱۲۰ هزار هکتار یعنی ۲۴ درصد از این مجموعه شرایط تبدیل به آبی شدن را دارد.

وی با انتقاد به نبود عزم و اراده جدی برای مدیریت صحیح سازمان جهاد کشاورزی کشاورزی استان ، تاکید کرد:برای توسعه بخش مهم کشاورزی و تولیدی در استان بایستی ابتدا یک مدیر به معنای واقعی جهادی در راس آن قرار بگیرد تا شاهد شکوفایی این حوزه حیاتی و استراتژیک خوزستان باشیم.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.