نماینده مردم شهرستان های مسجدسلیمان، لالی، هفتکل و اندیکا در مجلس شورای اسلامی با اظهار به اینکه میراث بدی که برخی در گذشته برای وزارتخانه کار و رفاه اجتماعی به ارمغان گذاشته اند، گفت:برای تحقق شعار سال و همچنین رفع مهمترین دغه دغه مردم که ایجاد اشتغال پایدار است بایستی به جای تئوری پردازی عملگرا باشیم.
دکتر علیرضا ورناصری در دیدار مجمع نمایندگان استان خوزستان با حضور گزینه پیشنهادی رئیس جمهور برای وزارت کار و رفاه اجتماعی خاطر نشان کرد:با توجه به شرایط حساس و هجمه هایی که دشمن به کشور در خصوص اشتغال و اقتصاد وارد می کند باید برای تحقق مهمترین مطالبه مردم و یاس و ناامیدی دشمنان قسم خورده عزمی راسخ داشته باشیم.
وی تصریح کرد:مجمع نمایندگان استان خوزستان در موارد متعددی از جمله بررسی موضوعات ملی و استانی در حوزه مسائل ،مشکلات اشتغال و هلدینگهای اقتصادی که با این وزارتخانه کار می کنند بحث و گفتگو شد.
ایشان حضور مدیران پروازی و نیز بیکاری ساکنین شهرستان هایی که همین هلدینگهای اقتصادی مربوط به وزارتخانه که در آنجا فعالیت دارند را از مهمترین دغدغه خاطر نمایندگان استان خوزستان عنوان کرد، و گفت:مدیران وزارت کار و رفاه اجتماعی باید بجای پشت میز نشینی به میدان عمل بیایند و برای حل این معضل ارائه راهکار بدهند.
دکتر ورناصری تصریح کرد: برای رفع نگرانی که در خصوص ایجاد اشتغال پایدار داریم و طبق بررسی های انجام شده حدود ۱۳ چالش عمده شناسایی شده است.
نماینده مجلس شورای اسلامی به نقش راهبردی وزارت کار و رفاه اجتماعی در بحث ایجاد اشتغال اشاره کرد و بیان داشت:نظام رفاهی و اجتمایی ،مهارت آموزی فنی حرفه ای، شناسایی و رفع آسیب های اجتماعی، حمایت از کارگران، قانون کار و همچنین مباحث مربوط به سازمان های وابسته باید در اولویت کاری این وزارتخانه قرار بگیرد.
دکتر ورناصری با بیان اینکه وزارت کار و رفاه اجتماعی یکی از وزارتخانه های کلیدی و چند جانبه است، تاکید کرد:لذا می طلبد مدیری و وزیری در راس این هرم قرار بگیرد که علاوه بر تعهد و تخصص جهاد گونه در میدان عمل باشد.
دکتر ورناصری بیان کرد:در شرایط کنونی بحث جدی و چالش همه وزارتخانه ها از جمله وزارت کار و رفاه اجتماعی رفع بیکاری است کما اینکه وزارت کار به عنوان متولی این امر مهم باید راهکارهای اساسی و کارشناسی شده برای حل این معضل در سطح ملی و استانی ارائه بدهد.
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد:برای برقراری عدالت اجتماعی بایستی بر اساس شاخص های آمایش سرزمینی و متناسب با ظرفیت استان ها با محوریت نخبگان و دانش بنیان ها برنامه ریزی توام با عمل داشته باشیم اما به شرطی که به گذشته برنگردیم در ایجاد اشتغال قطعا موثر است.
وی به بنگاه های اقتصادی در حوزه انتخابیه خود اشاره کرد و گفت: شرکت پتروشیمی بختیاری مسجدسلیمان و شرکت سیمان خوزستان نقشی اساسی در تقویت صنایع منطقه و همچنین صنایع پایین دستی دارند و چنانچه این مجموعه ها راهبری و مدیریت شوند در ایجاد اشتغال مولد و توسعه صنایع پایین دستی در تولید ثروت برای کشور و کاهش بیکاری بسیار حائز اهمیت است.
لازم به ذکر است در همین جلسه وزیر پیشنهادی رئیس جمهور به ارائه برنامه های خود برای این وزارتخانه پرداخت و عنوان کرد:شرکت های سرمایه گذاری استانی از نوع دوم باید سهام خود را در اختیار مردم قرار بدهند و قطعا یکی از برنامههای راهبردی برای این حوزه مهم همین است، تقویت شرکتهای تعاونی روستایی، تولید ۵۰۰ هزار مسکن با استفاده از ظرفیت های درآمدی وزارتخانه برای جامع هدف که عموما گروه های آسیب پذیر جامعه هستند ، آموزش و به کارگیری افراد در قالب اشتغال یا مدیریت بنگاهها با رعایت بومی گرایی در خصوص انجام مسئولیت های اجتماعی توسط بنگاه هایی که در منطقه هستند و بنگاه ها بر اساس وظیفه ای که دارند چنانچه باعث ضرر و زیان مردم منطقه باشند باید این ضرر و زیان را جبران کنند
ثبت دیدگاه