دکتر ورناصری تاکید کرد؛
روند و کیفیتِ امدادرسانی به مناطق زلزله زده خوزستان تسریع شود
نماینده مردم مسجدسلیمان و لالی و هفتکل و اندیکا در مجلس گفت: ضروری است در روند و کیفیتِ امدادرسانی به مناطق زلزله زده استان خوزستان تسریع شود تا مردم شریف این مناطق بیش از این متحمل رنج و خسارات نشوند.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت، علیرضا ورناصری نماینده مردم مسجدسلیمان، لالی، هفتکل و اندیکا در مجلس شورای اسلامی در پیامی با ابراز تاسف و اندوه بابت وقوع زلزلههای اخیر درخوزستان و مناطقی از حوزه انتخابیه تاکید کرد: هر چه سریع تر روند و کیفیتِ امدادرسانی تسریع شود تا مردم شریف این مناطق بیش از این متحمل رنج و خسارات نشوند.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بر ملت شریف ایران، همکاران گرامی و مردم سربلند و صبور حوزه انتخابیه ام.
ضمن ابراز نهایت اندوه و تاسفم بابت وقوع زلزلههای اخیر درخوزستان و مناطقی از حوزه انتخابیهام، تشکر میکنم از گروههای جهادی، تلاشگرانِ هلال احمر و تمامی نیروهای امدادی که مرد میدان و اهل عمل بودند و در نخستین ساعات وقوعِ زلزلههای اخیر در اندیکا، به مردم شریف و نجیبِ این بخش از حوزه انتخابیهام یاری رساندند.
مردم اغلب مناطق 4 شهرستان حوزه انتخابیه من علیرغم وجود ظرفیتهای عظیم اقتصادی، سالها است گرفتار زلزلههای فقر، محرومیت و عدم برخورداری از ابتداییترین شاخصهای زندگی هستند و وقوع بلایای طبیعی همیشه رنجهایی فراتر از حوادث طبیعی برای 4 شهرستان حوزه اینجانب به همراه میآورد، در شرح تذکرِ ارسالی جهت وزیر محترم کشور هم تاکید داشتم که در شرایط ناشی از وقوع زلزلههایِ اخیر ضروری ست سریعا اقدامات لازم جهت کمک به مردم مناطق آسیب دیده در دستور کار قرار گیرد، سرمای طاقتفرسا در این مناطق در راه است، پراکندگی روستاها و صعبالعبور شدنِ این مناطق در فصل بارشها قطعا امدادرسانی را با مشکلات بیشتری همراه خواهد کرد، ضروری است بهبود جادههای ارتباطی جهت تسریع در امدادرسانی تسریع یابد، مردم آسیب دیده علاوهبر اقلام غذایی و سایر ملزومات اولیه زندگی، در کوتاه مدت نیازمند حدودا 500 کانکسِ استاندارد جهت اِسکان موقت و در بلندمدت نیازمند حمایت جهت ساخت و سازِ ایمن هستند.
بیش از 218 روستا در محدوده تاثیر زلزله در اندیکا وجود داشت، برآوردها تاکنون حاکی است 460 خانه کاملا ویران شده اند و هزاران نفر بیسرپناه، خسارت به 130روستا وارد شده 30روستا 100 درصد تخریب و 100 روستا بیش از 30 درصد ویران شده اند. تخریب 12 دهنه پل ارتباطی و ریزش و رانش 130 کیلومتر جاده روستایی و عشایری مواقفِ امدادرسانی شدهاند،این موارد به همراه تخریب کانالهای هدایت آب، به میزان 24 میلیارد تومان خسارت به همراه آورده است. 19 مدرسه کاملا تخریب شده اند،83 مدرسه به تعمیرات جهت ایمنی بخشی نیاز دارند.
تاسیسات آبرسانی روستای سوسن تخریب شده، ساختمان مرکز جامع سلامت دینراک، خانه بهداشت سوسن و 15 خانه بهداشت روستایی به میزان 30درصد و پایگاه امداد جاده ای 40درصد تخریب شده اند که ضرورت ارسال کمکهایِ تیمهای امداد هوایی جهت امدادرسانی و تهیه اقلام غذایی را دوچندان میسازد.
620 آغل احشامِ این مردمان صبور و نجیب بهعنوان تنها داراییِ آنان بهصورت100 درصد و 300 آغل تخریب 50 درصد به بالا شدهاند، خسارات به کشاورزی، باغات و شیلات مجموعا بیش از 3 میلیارد تومان است، با توجه به ارائه گزارشاتِ حجم بالای خسارات این حادثه و این مهم که خساراتِ اعلان شده مبتنی بر برآوردهای کنونی است قطعا خسارات بیشتری خواهیم داشت تاکید میکنم ضروری است در روند و کیفیتِ امداد، تسریع و توسعه صورت پذیرد تا مردم شریف این مناطق بیش از این متحمل رنج و خسارات نشوند.
ثبت دیدگاه