حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 26 جماد أول 1445 Friday, 8 December , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 830 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد دیدگاهها : 42×
سهم نامتوازن نجومی‌بگیرها و کارکنان عملیاتی از سفره نفت/کمیسیون انرژی پیگیر است
06 آذر 1400 - 21:31
شناسه : 2872
بازدید 96
1

دکتر ورناصری بیان کرد؛ سهم نامتوازن نجومی‌بگیرها و کارکنان عملیاتی از سفره نفت/کمیسیون انرژی پیگیر است عضو کمیسیون انرژی در مجلس با انتقاد از حقوق نجومی مدیران صنایع پتروشیمی، نفت و گاز، از پیگیری کمیسیون متبوعش برای اصلاح دریافتی کارکنان عملیاتی وزارت نفت و مدیران وزارت نفت خبر داد. دکتر علیرضا ورناصری در گفت‌وگو با […]

ارسال توسط :
پ
پ

دکتر ورناصری بیان کرد؛

سهم نامتوازن نجومی‌بگیرها و کارکنان عملیاتی از سفره نفت/کمیسیون انرژی پیگیر است

عضو کمیسیون انرژی در مجلس با انتقاد از حقوق نجومی مدیران صنایع پتروشیمی، نفت و گاز، از پیگیری کمیسیون متبوعش برای اصلاح دریافتی کارکنان عملیاتی وزارت نفت و مدیران وزارت نفت خبر داد.

دکتر علیرضا ورناصری در گفت‌وگو با خبرگزاری خانه ملت با انتقاد از پرداخت حقوق‌های نجومی به برخی از مدیران در صنایع پتروشیمی، نفت و گاز، در مقابل پرداخت حقوق‌های ناچیز کارکنان عملیاتی وزارت نفت، گفت: متاسفانه این ارث و میراث نامیمون ناشی از سوءمدیریت‌ها در گذشته است که هنوز ادامه دارد، هرچند کمیسیون انرژی بارها به این موضوع ورود کرده و تا حصول نتیجه پیگیر آن است.

نماینده مردم مسجدسلیمان، لالی، هفتکل و اندیکا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پیگیری و حل مشکل حقوق کارکنان عملیاتی وزارت نفت به صورت ریشه‌ای و برخورد با فیش‌های حقوقی نجومی از وظایف کمیسیون انرژی است به همین دلیل این مهم را با جدیت پیگیری خواهیم کرد.

وی با یادآوری اینکه وزیر نفت قول رسیدگی به وضعیت دریافتی کارکنان عملیاتی وزارت نفت را داده است، اضافه کرد: اگرچه پرداخت حقوق مناسب با توجه به سختی کار و تورم ضروری است اما نجومی شدن آن برای برخی، موجب تبعیض در دریافتی‌ها شده چراکه این حقوق‌ها بیشتر از آن اعضای هیات مدیره‌ها می‌شود.

عضو کمیسیون انرژی در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: پرداخت حقوق‌های نجومی در شرکت‌های زیرمجموعه وزارت نفت باید بررسی شده و در ادامه نسبت به از بین بردن تبعیض‌ها اقدام کرد چراکه روا نیست کارگران عملیاتی صنعت نفت زیر خط فقر حقوق بگیرند اما عده‌ای از مدیران حقوق‌های نجومی دریافت کنند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.