حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 7 ربيع أول 1446 Tuesday, 10 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 858 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد دیدگاهها : 42×
دکتر ورناصری از؛معاون اول رئيس جمهور خواستار اجرای توسعه متوازن در حوزه انتخابیه شد
26 فروردین 1402 - 13:06
شناسه : 3859
بازدید 262
2

به گزارش پایگاه خبری طلوع پرس نماینده مردم شهرستان های مسجدسلیمان، لالی، هفتکل و اندیکا در مجلس شورای اسلامی ظهر روز ۵ شنبه ۲۴ فروردین با حضور در نهاد ریاست جمهور از معاون اول رئیس جمهور برای رفع موانع و مشکلات سر راه توسعه حوزه انتخابیه استمداد طلبید و خاطر نشان ساخت: حوزه انتخابیه علیرغم […]

ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش پایگاه خبری طلوع پرس نماینده مردم شهرستان های مسجدسلیمان، لالی، هفتکل و اندیکا در مجلس شورای اسلامی ظهر روز ۵ شنبه ۲۴ فروردین با حضور در نهاد ریاست جمهور از معاون اول رئیس جمهور برای رفع موانع و مشکلات سر راه توسعه حوزه انتخابیه استمداد طلبید و خاطر نشان ساخت: حوزه انتخابیه علیرغم ظرفیت های بی نظیر اعم از نفت و گاز ، کشاورزی، دامپروری، منابع طبیعی و نیروی انسانی متاسفانه از قافله توسعه عقب مانده است و مردم این دیار ولایت مدار از عدم توجه دولت ها برای شکوفایی پناسیل های خدادادی رنج می برند.

دکتر علیرضا ورناصری با بیان اینکه مردم شهید پرور حوزه انتخابیه طی حماسه دفاع مقدس با نقش راهبردی خود در بسیاری از عملیات های فتح آفرین و حماسه ساز بودند،افزود:مردم حوزه انتخابیه با مقاومت در برابر دشمنان و تقدیم صدها شهید از شجره طیبه انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی صیانت و دفاع نمودند.

وی خاطر نشان ساخت : این منطقه استراتژیک در مجاورت مرزهای جنوبی کشور بعنوان یکی از مهم ترین سنگرهای دفاع از انقلاب، در راستای کاهش مشکلات خود از نظام عدالت محور جهت محرومیت زدایی و رفع انبوه مشکلاتش از مسئولین و دست اندرکاران نظام خواهان توجه ویژه هستند.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در سه محور اساسی به تشریح موانع و مشکلات حوزه انتخابیه پرداخت و اظهار کرد:متاسفانه چهار شهرستان در اکثر بخش ها علیرغم خدمات خدمات فراگیر نظام مقدس جمهوری اسلامی بی بهره و گرفتار محرومیت های رسوبی شده و توسعه نامتوازنی در این مناطق صورت گرفته البته در مدت اخیر تلاش های زیادی برای رفع موانع و مشکلات شده است اما تسریع در اقدامات انجام شده نگاه ویژه دولت را می طلبد.
دکتر ورناصری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری طلوع پرس اهميت فرمايشات مقام معظم رهبری در نامگذاری سال جاری و تأکیدات ایشان در خصوص محرومیت زدایی ، اشتغال پایدار و اقتصاد تولید محور به عنوان رسالت اصلی همه مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی نام برد و بیان داشت:حوزه انتخابیه با وجود ظرفیت های بی نظیر از قبیل خوراک گاز ، نفت، منابع طبیعی و نیروی انسانی نباید شاهد عمیق بودن درد فقر و بیکاری باشد.

وی به اجرای پروژه پترو پالایش در منطقه اشاره کرد و گفت:چنانچه این مهم در حوزه انتخابیه محقق شود علاوه بر اشتغال ۷ هزار نفری بهره وری در تولید محصولات پایه صنعت پتروشیمی و پالایشگاهی در کشور را نیز به دنبال دارد.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه صندوق بازنشستگی کشوری در خصوص اجرای این پروژه عظیم اعلام آمادگی کرده است،تصریح کرد:بناست این پروژه از طریق فاینانس کشور چین اجرایی شود که مذاکراتی نیز در این خصوص انجام شده و در آینده نزدیک طی جلسه ای با حضور وزیر کار تعاون و رفاه اجتماعی تعیین تکلیف خواهد شد.

دکتر ورناصری در حضور معاون اول رئيس جمهور به مصوبات هئیت دولت برای بازسازی مناطق زلزله زده شهرستان اندیکا اشاره کرد و اظهار داشت:با توجه به ۱۷ مصوبه هیئت دولت برای ارائه خدمات زیرساختی اعم از بهداشت و درمان، آبرسانی، ساخت و ساز و کشاورزی در مناطق زلزله اما متاسفانه در برخی از حوزه ها عملکرد خوبی نداشتن و همین امر موجب نارضایتی مردم شده است.
ایشان در بخش دیگری از سخنانش به قصه پر غصه بیکاری آزار دهنده مردم حوزه انتخابیه اشاره کرد و اظهار داشت: معضل بیکاری یکی از عوامل اصلی که تعادل جامعه را بر هم زده و باعث بحران های متعددی شده لذا کاهش نرخ بالای بیکاری حوزه انتخابیه از مهمترین مطالبات مردم است.

وی با اظهار به اینکه علیرغم تلاش های بی وقفه بنده به دلیل حجم محرومیت ها و گستردگی مطالبات برای تحقق خواسته ها به عزم راسخ دولتمردان نیاز داریم ، بیان کرد: نباید اجازه بدهیم در سایه کم کاری و غفلت برخی از مسئولین هویت اسلامی ایرانی و عدالت انقلابی بعنوان یکی از ویژگی های لاینفک نظام مقدسمان به دلیل مشکلات عدیده در معرض خطر قرار بگیرد.

دکتر ورناصری به تشریح نیازمندی های حوزه زيرساخت ها و اشتغال در چهار شهرستان پرداخت و عنوان کرد:تسریع در احداث پروژه های جاده میانبر مسجدسلیمان به اهواز، تعریض جاده مسجدسلیمان به لالی ، احداث جاده مسجدسلیمان به ایذه ،احداث جاده های روستایی، تکمیل طرح چهار خطه کردن جاده مسجدسلیمان به اهواز، احداث راه آهن منطقه زیلایی،تکمیل شهرک های مسکونی امام رضا ، امام حسین و ولیعصر (عج) از عمده مطالبات مردم شهرستان مسجدسلیمان است.
ایشان رسیدگی به مناطق و روستاهای آسیب دیده بر اثر زلزله سال ۱۳۹۸ مسجد سلیمان،آسفالت مسیر های روستایی و عشایری زیرسازی شده،تملک ۷۰۰ هکتار از اراضی چم آسیاب برای توسعه آینده شهر مسجدسلیمان، انتقال ۱۲ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده و مناطق آلوده به نفت و گاز،پیگیری خط آهن مسجدسلیمان، اجرای طرحهای هادی روستایی بهسازی و آسفالت معابر روستایی را از دیگر مطالبات مردم شهرستان مسجدسلیمان عنوان کرد و اظهارداشت:حدود ۶۳ درصد مساحت شهر مسجد سلیمان در حریم چاه های نفت و گاز است که بیش از ۱۵ سال وزارت راه و شهرسازی به عنوان کارفرما و ناظر با همکاری بنیاد مسکن و شرکت ملی مناطق نفت خیز بناست در طرح جابجایی ۶ هزار خانوار از مناطق آلوده به مناطق امن منتقل کنند که حدود یک هزار واحد مسکونی بهره برداری شده است اما تا نتیجه مطلوب فاصله داریم.

وی با بیان اینکه بیش از ۶۸۰ هکتار از مساحت شهر مسجد سلیمان بافت فرسوده تشکیل می دهد،گفت:برای بازآفرینی این شهر باید به سرعت اقدامات ویژه‌ای در دستور کار قرار بگیرد و با توجه به آلوده بودن این مناطق ناامن احتمال وقوع حوادث بزرگی وجود دارد.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی خواستار تسریع در تکمیل فرودگاه مسجدسلیمان ، توجه جدی به زیرساخت های شهری از جمله فضای سبز ، آسفالت خیابان ها و معابر احداث پل های زیرگذر و روگذر شد و بیان داشت:تسریع در احداث بندهای خاکی و بتنی ذخیره آب برای توسعه کشاورزی از عمده ترین مطالبات کشاورزان منطقه است.
ایشان خطاب به دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تاکید کرد:تسریع در راه اندازی دانشکده پزشکی بایستی در دستور کار متولیان قرار بگیرد تا مردم از خدمات پزشکی بهداشتی نظام بهره مند شوند.

دکتر ورناصری خواستار راه اندازی نمایندگی صدا و سیما در شمال شرق استان به مرکزیت مسجدسلیمان شد و گفت:راه اندازی و افزایش سالن‌های نمایش ارشاد از مطالبات مردم این دیار کهن است‌.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مردم باید از خدمات شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب و وزارت نفت بهره مند شوند،عنوان کرد:افزایش پروژه های عام المنفعه از محل مسئولیت های اجتماعی وزارت نفت، احداث ورزشگاه ۲۰ هزار نفری،ایمن‌سازی تاسیسات و خطوط لوله چاه های ژوراسیک،اجرای مصوبات هیئت اعزامی شرکت ملی نفت، سازماندهی و اتمام طرح جابجایی مناطق آلوده و فرسوده،تکمیل پروژه های نیمه تمام و گازرسانی به روستاهای فاقد گاز خواست مردم است.

وی خاطر نشان ساخت:رفع مشکلات دانشگاه های پیام نور حوزه انتخابیه و ضرورت راه اندازی دانشکده نفت با توجه به ظرفیت ها و نیاز شهرستان های حوزه انتخابیه و شهرهای اطراف باید در دستور کار وزارت علوم قرار بگیرد.

دکتر ورناصری بیان کرد: احداث و توسعه اماکن ورزشی برای حوزه انتخابیه ضرورت دارد.
وی گفت:احداث پست انتقال برق جهت کاهش خاموشی و رفع افت ولتاژ برق از مطالبات به حق مردم است.

وی صدور مجوز استخدام نیروی انسانی مورد نیاز در بیمارستان ۲۲ بهمن شهرستان مسجدسلیمان و تجهیز مراکز جامع سلامت روستایی به تجهیزات آزمایشگاهی را از دکتر مخبر خواستار شد و بیان کرد: بازسازی مراکز جامع سلامت و خانه های بهداشت شهری و روستایی ،رسیدگی به وضعیت فیزیکی فرسوده و نابسامان برخی مراکز بهداشتی و احداث خانه ها بهداشت در روستاهای فاقد خانه بهداشت را از عمده مطالبات مردم منطقه دانست.

دکتر ورناصری با بیا اینکه حمایت از ظرفیت توسعه پتروشیمی و پترو پالایش در منطقه به عنوان یکی از شاخص‌های اتکای امنیت اقتصادی نظام و کشور است،گفت:ایجاد تعاونی‌های تامین مواد اولیه صنایع پایین دستی پتروشیمی ، پرداخت تسهیلات ،معافیت های بانکی و تامین خوراک برای پتروشیمی‌های منطقه گامی در جهت توسعه اقتصادی حوزه انتخابیه است.

ایشان با اشاره به اینکه پرداخت تسهیلات به واحد های تولیدی مستقر در شهرک صنعتی چهار شهرستان ، تصریح کرد: راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی ، پرداخت تسهیلات به طرح‌های سرمایه‌گذاری شهرستان توسط بانک های دولتی و خصوصی ، ارتقا اداره مالیات به معاونت در شهرستان و توسعه و حمایت از تعاونی های دانش بنیان حوزه انتخابیه گامی برای ایجاد اشتغال پایدار است.
وی به ایجاد بستر مناسب برای جذب سرمایه خرد مردمی به عنوان شتاب‌دهنده‌های تخصصی غیر دولتی اشاره کرد و گفت:توسعه بازار محصولات نهایی تعاونی ها، فرهنگ سازی، آموزش و الگو سازی مناسب از تعاونی ها در تحقق شعار سال حائز اهمیت است.

بر پایه این گزارش نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تسریع در احداث پتروپالایش بختیاری،راه اندازی صنایع پایین دستی پتروشیمی بختیاری،توسعه و تقویت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به منظور افزایش مهارت آموزی نسل جوان در نتیجه ایجاد بسترهای مناسب برای خود اشتغالی جوانان و بانوان و احداث شهر شیمیایی مسجدسلیمان را مهم برشمرد و بیان داشت:افزایش سطح زیر کشت زمین های کشاورزی فاز

دوم طرح مقام معظم رهبری ،تسریع در راه اندازی دامپروری ، کشاورزی و گلخانه ای ، اجرای طرح های شیلات و آبزی پروری و ضرورت توجه جدی به توسعه کشاورزی و دامپروری مدرن و صنعتی به عنوان مهمترین ظرفیت برای حل مشکلات اقتصادی و اشتغال است.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان ساخت: افزایش کارگاه های صنایع دستی ، احداث مجتمع فرهنگی تفریحی در سواحل دریاچه های سدهای منطقه بایستی در دستور کار مسئولان مربوطه در استان قرار بگیرد.

دکتر ورناصری خواستار همکاری هر چی بیشتر بنیاد مستضعفان و جانبازان شد و تصریح کرد: اشتغال جوانان در کوتاه مدت و به صورت فراگیر با راه اندازی فاز دوم کارخانه سیمان ، فاز یکم و سوم آلومینیوم سازی کاوه و فعال نمودن پروژه احیای مخزن نفتی یال شمالی مسجد سلیمان امکان پذیر خواهد بود.

دکتر ورناصری استمرار و تکمیل طرح احداث سد تراز ،تسریع در تکمیل تاسیسات پمپاژ آب کشاورزی تراز،تکمیل طرح تامین آب شرب شهر لالی،احداث شبکه فاضلاب شهر لالی،ضرورت احداث پست انتقال برق جهت کاهش خاموشی و رفع افت ولتاژ برق را از مهمترین مطالبات مردم عنوان کرد، و گفت: می طلبد اداره کل راه و شهرسازی در تکمیل جاده های روستایی ،شروع عملیات اجرایی جاده لالی به الیگودرز ،شروع عملیات اجرایی جاده میانبر لالی مسجدسلیمان به اهواز،تسریع در شروع عملیات اجرایی جاده پاشنه زاگرس ، رسیدگی به مناطق و روستاهای آسیب دیده بر اثر زلزله سال ۱۴۰۰ ،صدور اسناد مالکیت زمین ها و منازل شهر لالی اتمام ویژه داشته باشد.
وی خاطر نشان ساخت:با بهره برداری از طرح کشاورز ی ۶۵۰ هکتاری دشت لالی و طرح کشاورز ی ۸۵۰ هکتاری هارکله گام بلند در جهت تحقق شعار سال برداشته خواهد شد.

دکتر ورناصری به توسعه صنعت آبزی پروری و شیلات در ساحل دریاچه سد گتوند اشاره کرد و افزود: احداث گلخانه گیاهان دارویی و تسریع در راه اندازی شهرک های کشاورزی و دامپروری رونق تولید رو محقق خواهد ساخت.

وی احداث مجتمع فرهنگی تفریحی در نزدیکی دریاچه سد گتوند را از ظرفیت های گردشگری منطقه عنوان کرد و بیان داشت: در این جلسه سرمایه گذاری در برداشت و استفاده از نمک لایه های زیرین دریاچه سد گتوند، احداث واحد بازیافت پت ، برش و بسته بندی کاغذ را از دکتر مخبر خواستار شدیم.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان ساخت:تسریع در تکمیل جاده خروجی و ورودی شهر هفتکل،تکمیل و تعریض جاده هفتکل به مسجدسلیمان ، تکمیل ساختمان مصلی شهر هفتکل و صدور اسناد مالکیت زمین ها و منازل شهر هفتکل نیز بایستی در دستور اداره کل راه و شهرسازی قرار بگیرد.

دکتر ورناصری به تسریع در روند ساخت مخزن آب ده هزار متر مکعبی شهر هفتکل اشاره و و بیان کرد:تسریع در عملیات اجرای فاضلاب شهری هفتکل و ضرورت احداث پست انتقال برق جهت کاهش خاموشی و رفع افت ولتاژ برق مطالبه مردم منطقه از دولت مردمی است.

وی گفت:تسریع در بهسازی جاده نفت سفید به رغیوه در حال پیگیری است.

وی ادامه داد:تکمیل پروژه های نیمه تمام و گازرسانی به روستاهای فاقد گاز حوزه انتخابیه در دستور کار است .

دکتر ورناصری شروع عملیات اجرایی ساخت بیمارستان ۶۴ تختخوابی شهرستان هفتکل را از معاون اول رئیس جمهور خواستار شد و گفت:صدور مجوز برای استخدام نیروی انسانی مورد نیاز در بیمارستان محلی شهرستان هفتکل ،تجهیز مراکز جامع سلامت روستایی به تجهیزات آزمایشگاهی،بازسازی مراکز جامع سلامت و خانه های بهداشت شهری و روستایی را نیز پیگیری کردیم .

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تسریع در روند تغییر کشت دیم اراضی کشاورزی به کشت آبی را مهم برشمرد و افزود:راه‌اندازی شهرک های دامپروری، کشاورزی ، گلخانه ای و اعطای مجوز و پرداخت تسهیلات جهت ساخت کشتارگاه صنعتی دام و طیور را در راستای رونق تولید پیگیری کرده ایم.

وی با اشاره‌ به پرداخت تسهیلات ،معافیت های بانکی و پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی شهرک صنعتی شهرستان هفتکل ، افزود:پرداخت تسهیلات به طرح‌های سرمایه‌گذاری شهرستان توسط بانک های دولتی و خصوصی و صدور مجوز برای استقرار بانک توسعه و تعاون در شهرستان هفتکل را نیز خواستار شدیم.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنانش به استمرار و تکمیل عملیات احداث جاده پاشنه زاگرس، تکمیل عملیات تعریض جاده اندیکا به شهرکرد،تسریع در شروع عملیات اجرایی جاده میانبر اندیکا مسجدسلیمان به اهواز ،تکمیل آسفالت راه های روستایی را از مهمترین پروژه های راه و شهرسازی در شهرستان اندیکا عنوان کرد و بیان داشت:رسیدگی به مناطق و روستاهای آسیب دیده بر اثر زلزله سال ۱۴۰۰ ، بازسازی مراکز جامع سلامت و خانه های بهداشت شهری و روستایی،رسیدگی به وضعیت فیزیکی فرسوده و نابسامان برخی مراکز بهداشتی، احداث خانه ها بهداشت در روستاهای فاقد خانه بهداشت را نیز پیگیری کرده ایم.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.