حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 19 ربيع أول 1445 Tuesday, 3 October , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 820 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد دیدگاهها : 39×
دکتر علیرضا ورناصری : بروکراسی های زائد سرراه سرمایه گذاران حوزه گردشگری حذف شود
03 دی 1401 - 0:09
شناسه : 3534
بازدید 162
1

دکتر ورناصری تاکید کرد؛ بروکراسی های زائد سرراه سرمایه گذاران حوزه گردشگری حذف شود نماینده مردم شهرستان های مسجدسلیمان،لالی، هفتکل و اندیکا در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان ساخت:شکوفایی صنعت گردشگری در حوزه انتخابیه با صنعت نفت برابری می کند لذا در راستای ایجاد اشتغال پایدار و رونق اقتصادی پیش پای سرمایه گذاران فرش قرمز […]

ارسال توسط :
پ
پ

دکتر ورناصری تاکید کرد؛

بروکراسی های زائد سرراه سرمایه گذاران حوزه گردشگری حذف شود

نماینده مردم شهرستان های مسجدسلیمان،لالی، هفتکل و اندیکا در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان ساخت:شکوفایی صنعت گردشگری در حوزه انتخابیه با صنعت نفت برابری می کند لذا در راستای ایجاد اشتغال پایدار و رونق اقتصادی پیش پای سرمایه گذاران فرش قرمز پهن می کنیم.

دکتر علیرضا ورناصری در پنجمین نشست بررسی مصوبات جلسه مشترک با اداره کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان خوزستان ضمن تاکید بر اینکه بروکراسی های زائد سرراه سرمایه گذاران حوزه گردشگری باید حذف شود،گفت:آمادگی استقبال و حمایت همه جانبه از سرمایه گذاران حوزه گردشگری را در منطقه داریم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و روابط عمومی دفتر نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی دکتر ورناصری با اظهار به اینکه بروکراسی های زائد کاسه صبر بسیاری از سرمایه گذاران را لبریز کرده است،بیان کرد:مسئولین حوزه گردشگری موانع و مشکلات سرمایه‌گذاران این حوزه را تسریع کنند.
وی در دیدار با مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری و معاونين ایشان بیان داشت:شرایط این تجارت بزرگ و پر رونق بایستی به‌ صورت‌ محلی در روستاها مهیا شود تا شاهد گسترش آن در سطح ملی باشیم.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی به اهمیت و توسعه بوم‌گردی‌ها در حوزه انتخابیه اشاره کرد و خاطر نشان ساخت:دهیاری‌ها ظرفیت خوبی برای تقویت زیرساخت‌های گردشگری روستایی هستند و از این فرصت برای رونق اقتصادی استفاده کنند، البته متولیان صنعت گردشگری نیز باید از نکته نظرات دهیاری‌ها و متقاضیان محلی استفاده کنند.
وی با اظهار به اینکه توان و زمان سرمایه گذاران نباید صرف رفع بروکراسی ادارای شود،تاکید کرد:ادارات میراث فرهنگی نسبت به رفع نگرانی و دغدغه سرمایه‌گذاران این حوزه به صورت میدانی و جهادی عمل کنند.
دکتر ورناصری در بخش دیگری از سخنانش ضمن دعوت از همه سرمایه گذاران برای ایجاد توسعه زیرساخت‌ها گردشگری و فرهنگی در حوزه انتخابیه ،افزود:آمادگی همکاری و حمایت همه جانبه از سرمایه گذاران عزیز را در منطقه داریم.
ایشان در خصوص اعتبارات ترمیم و احیا بناهای تاریخی این حوزه تاکید کرد وگفت:ضرورت دارد اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان بر اجرای پروژه‌های ۴ شهرستان نظارت بیشتری داشته باشد.
وی اظهار کرد:در برخی موارد میزان اعتبارات تخصیص یافته با درصد پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها هم‌خوانی ندارد لذا می طلبد متولیان امر با جدیت بیشتری نظارت داشته باشند.

دکتر ورناصری به ظرفیت های بی نظیر منطقه اشاره کرد و بیان داشت:توسعه صنعت گردشگری در ۴ شهرستان می تو اند درد عمیق بیکاری را درمان کند.
بر پایه این گزارش مدیرکل میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی استان خوزستان با ارائه گزارشی عملکرد این اداره را در ۴ شهرستان تشریح و عنوان کرد:اقدامات انجام شده شامل مرمت ابنیه ،آثار تاریخی،سرمایه گذاری در بخش توسعه گردشگری و صنایع دستی است.

مهندس محمد حسین ارسطو زاده با بیان اینکه پروژه های مرمتی به صورت پیوسته از محل اعتبارات استانی فعال هستند،عنوان کرد:این پروژه ها شامل موزه و برد نشانده در شهرستان مسجدسلیمان ،و مناطقی از جمله قلعه بردی ،چهارطاقی سیم بند و امامزاده قطب الدین در اندیکا و هم چنین روستای بنه وار در لالی بوده است.
مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری تصریح کرد:پروژه‌های انجام شده در حوزه ی سرمایه گذاری و گردشگری طی یکسال گذشته شامل تاراز و شیمبار در اندیکا و کمپ گردشگری چم شور لالی با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصد که بزودی به بهره‌برداری خواهند رسید.

وی با اشاره به اینکه اخیرا اعتباری بالغ بر ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای حوزه‌های مختلف گردشگری تخصیص یافته است،بیان کرد: در همین راستا توسعه زیرساختی روستاهای هدف گردشگری در 4 شهرستان در نظر گرفته شده است.
مهندس ارسطوزاده تصریح کرد: از اعتبار تخصیص یافته ۲ میلیارد تومان به تکمیل زیرساخت های گردشگری مسجدسلیمان، همچنین امکان سنجی و تهیه طرح روستاهای هدف گردشگری 4 شهرستان ،پانصد میلیون تومان به تهیه‌ طرح های گردشگری حوزه‌ انتخابیه و 700 میلیون تومان به پروژه چم آسیاب اختصاص یافته است.
وی بیان داشت:مرمت سرویس های بهداشتی شهرستان های مسجدسلیمان و اندیکا نیز از این محل انجام شده که ۵۰۰ میلیون تومان دیگر نیز برای تکمیل طرح گردشگری چم شور تا مرحله ی بهره برداری تخصیص یافته است.

ایشان تامین یک هزار متر مربع زمین بمنظور احداث بازارچه صنایع دستی و ساختمان اداری شهرستان مسجدسلیمان را از دیگر برنامه های در دست اقدام عنوان کرد و افزود:همچنین زمینی به همین مساحت نیز برای شهرستان اندیکا در نظر گرفته شده که هر دو در مرحله‌ نقشه برداری هستند.مهندس ارسطوزاده خاطر نشان کرد: اقدامات دیگری از جمله تامین زمین برای بازارچه صنایع دستی در شهرستان های لالی و هفتکل، آغاز بررسی و

مشاور ارائه خدمات شهر-موزه بعنوان مجموعه ای از آثار فرهنگی و تاریخی مسجدسلیمان ،ساماندهی محوطه ۴ شهرستان با نصب تابلوهای ۳ زبانه ، معرفی مناطق گردشگری و هشداری برای حوزه انتخابیه انجام شده است.

لازم به ذکر است در این جلسه طرح هایی از جمله مطالعه و تدوین برنامه جامع در 3 حوزه ی مرمت ، گردشگری و صنایع دستی 4 شهرستان،تهیه لیست پروژه ها همراه با میزان تخصیص یافته به تفکیک هر شهرستان ،احداث بوم گردی در مناطق مستعد و پرتردد مسجدسلیمان، اندیکا و لالی، تهیه اطلس باستان شناسی بمنظور بررسی و شناسایی آثار حوزه انتخابیه ولزوم حفاظت و مستندنگاری دقیق کتیبه های در معرض خطر توسط نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی مطرح گردید که بنا شد بزودی وارد فاز اجرایی شوند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.