امروزه آنچه باعث نارضایتی فزآینده مردم گردیده بیش از هرچیز افزایش بی فقه و سرسام آور قیمت ها، گرانی روز افزون و ضعف عملکرد دستگاه های متولی در برخورد با مسببان این وضع طاقت فرسا و مضاعف بر آن بیکاری مزمن و ناراضی تراشی بسیاری از مسئولان و کارکنان دستگاه هاست.
این در حالی است که برای اصلاح وضع موجود نیروی مردمی، خلاق و تحول آفرین در شهرها، استان ها و حتی روستاهای کشور برای نجات جامعه از وضع موجود کم نداریم، اما افسوس که به گونه ای سوال برانگيز اغلب در حاشیه اند و اقلیتی از این مجموعه تعالی بخش در سنگر خدمت به مردم حضور دارند.
نمونه خدمتگذار شایسته؛ دکتر علیرضا ورناصری نماینده مردم شهرستان های مسجدسلیمان، لالی،هفتکل و اندیکا در مجلس شورای اسلامی که با الهام از فداکاری ها و رشادت های دوران دفاع مقدس، همچنان در خدمت به مردم شب و روز ندارد و محل کارش بجای آنکه شباهت ظاهری با اتاق کار بسیاری از مدیران پشت میز نشین و بی غم از محنت هم وطنان داشته باشد ، بسان سنگرهای رزمندگان دفاع مقدس تجلی گاه فداکاری و تلاش بی قفه جهت حسن انجام مسئولیت های محوله در سنگر دفاع از مردم حوزه انتخابیه است.
قطعا تسری چنین سبک و سیاق مدیریت جهادی در پیکره مجموعه دستگاه های عقب مانده از کاروان خادمان راستین انقلاب ، می تواند برآورده کننده آرمان ها و آرزو های بر زمین مانده مردم بستوه آمده از سوء مدیریت ها در بسیاری از دستگاه ها شود.
شیوه مدیریت دکتر ورناصری اهتمام ویژه مردمداری، خدمت بی پیرایه به نوجوانان و جوانان طالب علم و دانش ، یتیم نوازی، حمایت تحسین برانگیز از نیازمندان، محرومان و… توام با تلاش برای تحقق آینده ای درخشان است.
ایشان علاوه بر اینکه نماینده ای خلاق ، کوشا و خستگی ناپذیر بشمار می رود ، در نیکوکاری و یاری رساندن به جوانان حوزه انتخابیه پدری فرهیخته، فداکار و بردبار است که با از خودگذشتگی و تسهیل مقررات جهت رفع موانع سر راه جوانان جویای کار مانع محروم ماندن آنان از ادامه تحصیل و اشتغال شده است.
مصاديق تحسین برانگیز فراوان در اختیار است و نمونه هایی از آنها در رسانه ها منعکس گرديده که این نماینده فداکار و ایثارگر در پرتو فرهنگ اسلام و مدیر تراز نظام اسلامی ؛ بجای پشت میز نشینی و رفع مسئولیت با دستاویز قرار دادن پاره ای الزمات و بخشنامه ای و امثالهم ؛ هرگاه از مشکلات فرزندی از این آب و خاک سرشته با خون مقدس شهدا و جانبازان مطلع شده با پیگیری پدرانه و سرپنجه تدبیر موانع سر راه اشتغال جوانان این آب و خاک را برداشته و یاس و اضطراب آنان و خانواده هایشان را به امید و آرامش تبدیل نموده اند.
این نماینده مجلس بر خلاف کارگزاران و کارمندان بسیاری از دستگاه ها که بخشنامه ها را با وحی منزل اشتباه پنداشته و حتی به میدان مین برای مراجعان مبدل می کنند و با سخت گیری های بی رحمانه و تحمیل بروکراسی مفسده انگیز چنان به آنان صدمات جبران ناپذیر روحی وارد می نمایند که تبعات منفی مالی و روحی آن تا آخر عمرشان باقی است، و خود با رفع موانع مراجعه کنندگان از گرفتار شدن به رنج و مشقت آنان را نجات می دهد.
دکتر ورناصری با گسیل توان و امکانات در امر حمایت از صنعت، سرمایه گذاران و شکوفایی ظرفیت و کاربردی نمودن پناسیل های جوانان منطقه و تبدیل تهدیدها به فرصت با تشریک مساعی صاحب نظران،اساتید، کارشناسان و مدیران با ایجاد همکاری بین بخشی آنان شرایطی تاریخ ساز پیش روی توسعه حوزه انتخابیه قرار داده است.
به همین سبب در یکی از روزهای پاییزی که رحمت الهی از آسمان به زمین نازل می شود با این نماینده آینده نگر مردم در مجلس شورای اسلامی و فرزند گرانقدر کشور پر افتخار ایران عزیزمان مشغول گفتگو شدیم تا گلی از گلستان کلامش تقدیم خوانندگان عزیز کنیم.
نماینده مردم شهرستان های مسجدسلیمان، لالی،هفتکل و اندیکا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تلاش های صورت گرفته در راستای کاهش آمار بیکاری و شکوفایی ظرفیت های اشتغالزایی ، گفت:اخذ مجوز پتروپالایش بختیاری،کمک به کارآفرینی شهرک خودرویی اتوپلازا، دعوت از هلدینگ شستا برای احداث دامپروری ۳ هزار راسی در بخش گلگیر شهرستان مسجدسلیمان ،اخذ مجوز احیای مخازن نفت مسجدسلیمان با اعتبار بالغ بر ۲۰۰ میلیارد دلار از جمله ره آورده تلاش هایی است که صورت گرفته است.
دکتر علیرضا ورناصری اقدامات انجام شده در حوزه کشاورزی را رضایت بخش بیان کرد و گفت :طرح ۵۵۰ هکتاری،پیگیری و تصویب ۴۰ هزار هکتار به عنوان اولویت مناطق کمتر برخوردار شمال شرق استان، اخذمجوز پرورشماهی در مخزن سدگتوند وطرح توسعه شیلات در راستای ایجاد اشتغال پایدار انجام شده است.
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی به ضرورت توسعه کشاورزی در شهرستان لالی تاکید کرد و گفت:طراحی و اجرای طرح دشت ها به وسعت ۸۵۰ هکتار در قالی یونیت در سه شرکت تعاونی تولید روستایی به اتمام رسیده است.
دکتر ورناصری اخیر در دیدار با وزیر کار تعاون و رفاه اجتماعی به بیان ظرفیت های بالقوه حوزه انتخابیه پرداخت و خبر داد:چندین طرح حوزه انتخابیه از جمله ساخت پترو پالایش مسجدسلیمان، کارخانه پاکت سیمان هفتکل و احداث مجتمع دامپروری گلگیر مورد بررسی و دستورات لازم جهت شروع و راه اندازی آنان اتخاذ شده است.
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد؛ با توجه به فعال بودن دو کارخانه از جمله کارخانه سیمان کارون در منطقه گلگیر و کارخانه سیمان خوزستان در هفتکل ضرورت ایجاد کارخانه پاکت سیمان را از بدو ورود به مجلس پیگیری کردیم که خوشبختانه مقدمات آن فراهم شده و در این جلسه موانع پیش روی پروژه رسیدگی شده است.
دکتر ورناصری در بخش دیگری از سخنانش به راه اندازی مجتمع دامپروری در منطقه گلگیر اشاره کرد و گفت:مکاتبات لازم در این خصوص با شرکت شستا انجام شده که جهت شناخت از وضعیت موجود بازدید میدانی را انجام دادند که با دستور اخذ شده از وزیر بزودی شاهد فعال شدن این پروژه خواهیم بود.
دکتر ورناصری در جهت شکوفایی استعداد جوانان حوزه انتخابیه خواستار همکاری و حمایت شرکت صنایع پتروشیمی از تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان شد و تاکید کرد:در راستای اجرای مسئولیت های اجتماعی و با توجه به حضور تیم نفت مسجد سلیمان در لیگ برتر ضرورت دارد حمایت های لازم از این فرصت استثنایی توسط این شرکت صورت بگیرد.
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان ساخت: با توجه به ظرفیت های جوانان منطقه با تمام توان پیگیر مصوبات دولت قبل و دولت فعلی هستیم .
ایشان بیان داشت:برای برون رفت از معضل بیکاری خواستار تخصیص اعتبارات برای تعاونی های فعال ، مشاغل زود بازده و خانگی ،تجهیز مراکز فنی حرفه ای، صدور مجوز توسعه مراکز توانبخشی را از وزیر کار شدیم.
دکتر ورناصری با تاکید به ایجاد بسترهای کارشناسی شده برای تاسیس تعاونی محلی با هدف رفع محرومیت های مناطق کمتر توسعه یافته و گفت:ارائه خدمات دولتی همراه با حمایت از فرآیند نوسازی تعاونی های سنتی در راستای همسویی با روش های جدید اقتصادی متناسب با ظرفیت های منطقهای که موجب هم گرایی اقتصادی تعاونی ها با آمایش سرزمینی است نیز پیگیری شده است.
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی اعطای تاسیس پتروپالایش هفتکل ،ارائه سند اشتغال جهت پیاده سازی در حوزه انتخابیه و معرفی سرمایه گذار با توجه به پناسیل های ارائه شده در سند اشتغال را از مهمترین مصوبات جلسه در سازمان صمت استان عنوان کرد و خاطر نشان ساخت:پیگیری و بررسی شهرک های نیمه فعال و تعطیل در حوزه انتخابیه،فراهم سازی ساختمان و تجهیزات ، تامین نیروی انسانی ادارات صمت ۴ شهرستان و راه اندازی معادن راکد شهرستان هفتکل نیز در این جلسه مصوب گردیده است.
وی گفت:جذب تسهیلات تبصره ۱۸ و ۱۶ رونق تولید توسط ادارات صمت حوزه انتخابیه جهت راه اندازی واحد های صنعتی، تولیدی و صنفی انجام شده است.
نماینده مردم شهرستان های مسجدسلیمان، لالی، هفتکل و اندیکا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تلاش های صورت گرفته در راستای ایجاد اشتغال پایدار و تسهیلات پرداختی در حوزه جهادکشاورزی به تفکیک هر شهرستان گفت:در سال ۹۹ مبلغ ۱۷۲ هزار ۸۹۰ میلیون ریال تسهیلات با اشتغالزایی ۹۱ نفر در بخش کشاورزی برای شهرستان مسجدسلیمان انجام شده است.
دکتر علیرضا ورناصری تصریح کرد: در سال ۱۴۰۰ در بخش تسهیلات کشاورزی میزان 87 هزار و ۱۷۶ میلیون ریال با اشتغالزایی ۲۰۹ نفر و تسهیلات مشاغل خانگی ۳ هزار و ۴۰۰ میلیون ریال با ایجاد اشتغال ۷نفر نیز برای این شهرستان توسط جهاد کشاورزی صورت گرفته است.
ایشان بیان کرد:همچنین جهاد کشاورزی در سال جاری جمعا ۳۳۵ هزار و ۴۶ میلیون ریال با ظرفیت اشتغالزایی ۱۱۲ نفر برای شهرستان مسجدسلیمان انجام داده است.
وی بیان داشت:سازمان صمت برای شهرستان مسجد سلیمان در سال ۱۳۹۹ در بخش صنعت و معدن یک هزار و ۲۰۰ نفر در پتروشیمی مسجدسلیمان و بخش تجارت برای ۱۲۰ نفر ایجاد اشتغال شده است.
وی ادامه داد:در سال ۱۴۰۰ بخش صنعت و معدن ۲۲ هزار و ۵۰۰ میلیون ریال با اشتغال ۲۵ نفر و در مشاغل خانگی ۱۲ هزار و ۴۰۰میلیون ریال تسهیلات برای ایجاد اشتغال ۱۹ نفر پرداخت کرده است.دکتر ور ناصری گفت:در سال ۱۴۰۱ در بخش صنعت و معدن ۲۷۵هزار و ۲۳۰ میلیون ریال تسهیلات با اشتغالزایی ۱۳۰ نفر و در بخش تجارت ۳۶۵ نفر موفق به دریافت جواز کسب شدند و همچنین با پرداخت ۱۴ هزار و ۲۰۰میلیون ریا ل تسهیلات مشاغل خانگی برای ۱۸ نفر ایجاد اشتغال شده است.وی با اشاره به تسهیلات پرداختی و میزان اشتغال توسط میراث فرهنگی و گردشگری در این شهرستان ، افزود: در سال ۹۹ د
ر حوزه مشاغل خانگی یک هزار میلیون ریال با اشتغالزایی ۵ نفر و توسط بنیاد برکت برای ۸ نفر با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۶۰۰ میلیون ریال ایجاد شده و در سال جاری تسهیلات اشتغال روستایی در سامانه کارا ۹۰ هزار میلیون ریال برای ۶۰ نفر ایجاد اشتغال شده است.
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: بنیاد شهید و امور ایثاگران در سال ۱۴۰۱ مبلغ ۹۰۰ میلیون ریال تسهیلات مشاغل خانگی با اشتغال دو نفردر شهرستان مسجدسلیمان انجام داده است.
وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ تسهیلات مشاغل خانگی به مبلغ دو میلیون و ۹۰۰ هزار ریال و اشتغال ۶ نفر توسط اداره فرهنگ و ارشاد مسجدسلیمان انجام شده ،گفت:همچنین اداره بهزیستی نیز با پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی به مبلغ ۱۵۳ هزار میلیون ریال و اشتغالزایی ۱۵۳ نفر برای شهرستان مسجدسلیمان همکاری کرده است.
این نماینده مجلس بیان کرد: کمیته امداد امام خمینی نیز با پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی به میزان ۲۳۹ هزار و ۸۰۰ میلیون ریال به اشتغال ۲۴۸ نفر در مسجدسلیمان اقدام کرده است.
دکتر ورناصری تصریح کرد:سازمان صمت شهرستان اندیکا در سال ۹۹ در بخش صنعت پنج هزار میلیون ریال تسهیلات با اشتغال ۱۵ نفر و در سال ۱۴۰۰، صنعت ۸ هزار میلیون ریال و در بخش تجارت نیز۲۶ هزار و دویست میلیون ریال که جمعا برای ۴۵ نفر ایجاد اشتغال کرده است.
وی گفت:در سال ۱۴۰۱ سازمان صمت در بخش صنعت ۲۵ هزار میلیون ریال و در بخش تجارت نیز ۶۰ هزار میلیون ریال تسهیلات برای ایجاد اشتغال ۱۰۰ نفر پرداخت کرده است.
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد:سازمان میراث فرهنگی گردشگری شهرستان اندیکا در سال ۹۹ در موضوع مشاغل خانگی ۲ هزار و ۳۰۰ میلیون ریال تسهیلات ، بلاعوض ۶۰ میلیون ریال و بنیاد برکت یک هزار میلیون ریال تسهیلات پرداخت کرده که در این راستا تعداد ۲۵ نفر اشتغالزایی داشته است.
وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ میزان تسهیلات اشتغال روستایی در سامانه کارا با ۱۶ هزار و ۷۸۵ میلیون ریال و در بخش بلاعوض ۴۵۰ هزار میلیون ریال و تعداد ۱۹ نفر نیز اشتغالزایی داشته است.
دکتر ورناصری تصریح کرد:کمیته امداد امام خمینی مبلغ ۶۰ هزار میلیون ریال با تعداد ۲۰۰ نفر اشتغالزایی در سال ۹۹ داشته و برای سال ۱۴۰۰ مبلغ ۱۴۰ هزار ریال با اشتغال ۲۷۰ نفر همچنین برای سال جاری ۱۸۰ هزار میلیون ریال با ایجاد اشتغال ۱۸۰ نفر برای شهرستان اندیکا اقدام کرده است.
ایشان بیان داشت:بنیاد برکت در سال ۹۹ میزان ۱۵۰ میلیون ریال تسهیلات با اشتغال زایی ۴۱۷ نفر و برای سال ۱۴۰۰ مبلغ ۱۴۲ هزار میلیون ریال با اشتغال ۳۸۷ نفر همچنین در سال جاری مبلغ ۲۲۰ هزار میلیون ریال با اشتغال ۱۷۰ نفر برای شهرستان اندیکا انجام داده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش خاطر نشان ساخت:در سال ۱۳۹۹ برای شهرستان اندیکا ۱۳ هزار میلیون ریال تسهیلات با اشتغالزایی ۲۶ نفر و در سال ۱۴۰۰ نیز ۱۹ هزار میلیون ریال با اشتغال زایی ۳۰ نفر همچنین در سال جاری ۴۵ هزار میلیون ریال تسهیلات با اشتغال ۴۵ نفر برای شهرستان اندیکا محقق شده است.
دکتر ورناصری با اشاره به میزان تسهیلات پرداختی و ایجاد اشتغال توسط اداره کار و رفاه اجتماعی برای شهرستان اندیکا در سال ۹۹ ،تصریح کرد و گفت:در این راستا ۲۵۰ میلیون ریال تسهیلات بلاعوض با اشتغال ۵ نفر و در سال ۱۴۰۰ مبلغ ۲۵ هزار ریال مشاغل خانگی ، تبصره ۱۸ نیز ۱۷۰ هزار میلیون ریال و تسهیلات بلاعوض ۳۲۰ میلیون ریال که جمعاً ۱۸۴ نفر مشغول به کار شده است که در سال جاری از محل مشاغل خانگی ۳۶هزار میلیون ریال با تعداد اشتغال ۵۹ نفر صورت پذیرفته است.
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مدیریت جهاد کشاورزی برای سال ۱۴۰۰ در موضوع تسهیلات کشاورزی ۵۳ هزار و ۲۵۵ میلیون ریال ،مشاغل خانگی یک هزار و ۲۰میلیون ریال با ۲۰ نفر اشتغال ، سال جاری ۱۱۳ هزار و ۴۷۷ میلیون ریال با ایجاد اشتغال ۴۵نفر و مبلغ ۷ هزار و ۷۳۰ میلیون ریال با اشتغال زایی ۶ نفر برای شهرستان هفتکل انجام شده است.
وی افزود:امور ایثارگران در سال ۱۴۰۰ میزان ۱۸۰ هزار میلیون ریال تسهیلات با اشتغالزایی ۱۸ نفر پرداخت کرده و البته در سال جاری مبلغ ۶۰ هزار ریال با اشتغالزایی ۱۲ نفر برای شهرستان هفتکل محقق شده است.
ایشان بیان کرد: سازمان صمت در شهرستان هفتکل میزان ۵ هزار و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات با اشتغالزایی ۱۱ نفر پرداخت کرده و همچنین برای سال جاری مبلغ ۴ هزار و ۸۵۰ میلیون ریال نسبت به اشتغال ۱۴ نفر اقدام کرده است.
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد:صندوق کارآفرینی در سال ۱۴۰۰ میزان ۱۷ هزار و ۵۵۰ میلیون ریال با اشتغال ۳۸ نفر و در سال ۱۴۰۱ نیز میزان ۵۴ هزار و ۷۰۰ میلیون ریال با تعداد اشتغالزایی ۲۴ نفر برای شهرستان هفتکل اجرایی کرده است.
دکتر ورناصری با بیان اینکه کمیته امداد امام خمینی (ره) در سال ۱۴۰۰ مبلغ ۵۳ هزار میلیون ریال با ایجاد اشتغال ۱۰۶ نفر و سال جاری ۸ 2 هزار میلیون ریال با اشتغال ۱۰۸ نفر برای شهرستان هفتکل انجام داده است.
وی با اشاره به میزان تسهیلات پرداختی و اشتغال صورت گرفته توسط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان لالی، گفت: در سال ۱۳۹۹ مبلغ ۴ هزار میلیون ریال با اشتغال ۴ نفر ، در سال ۱۴۰۰ میزان ۱۱ هزار و ۳۳۰ میلیون ریال و اشتغال ۳۴ نفر و در سال ۱۴۰۱ مبلغ ۱۳۶ هزار و ۱۵۰ میلیون ریال و ایجاد اشتغال برای ۶۷ نفر تسهیلات پرداخت کرده است.
دکتر ور ناصری ادامه داد: بنیاد برکت در سال ۹۹ مبلغ ۱۳۰ میلیارد ریال با اشتغال
زایی ۲۵۰ نفر ،در سال ۱۴۰۰ مبلغ ۱۵۰ میلیارد ریال با تعداد ۵۲۰ نفر و برای سال ۱۴۰۱ مبلغ ۱۱۰ میلیارد با اشتغالزایی ۲۴۰ نفر برای شهرستان لالی انجام داده است.
وی تصریح کرد: سازمان صمت در سال ۱۴۰۰ از ردیف مشاغل خانگی مستقل و مشاغل خانگی پشتیبان جمعا 9 هزار میلیون ریال با اشتغالزایی ۱۸ نفر و سال ۱۴۰۱ در بخش مشاغل خانگی مستقل ۶ هزار و ۶۰۰ میلیون ریال و مشاغل خانگی پشتیبان ۲ هزار میلیون ریال با اشتغال ۱۷ نفر تسهیلات پرداخت کرده است.
دکتر ورناصری گفت: سازمان میراث فرهنگی در سال ۹۹ تسهیلات بلاعوض ۲۵۰ میلیون ریال با اشتغال زایی ۴ نفر و بنیاد برکت یک هزار میلیون ریال تسهیلات با اشتغالزایی ۵ نفر پرداخت کرده است.
ایشان بیان داشت:همچنین اداره کار و امور اجتماعی شهرستان لالی در سال ۱۴۰۰ در بخش مشاغل خانگی یک هزار و ۸۵۰ میلیون ریال با اشتغال ۵۳ نفر و مشاغل خانگی پشتیبان ۶ هزار میلیون ریال با اشتغال زایی ۱۴ نفر و در سال جاری در موضوع مشاغل خانگی ۲ هزار و ۹۹۰ میلیون ریال با اشتغال 49 نفر صورت گرفته است.
گفتنی است این گزارش گوشه ای از تلاش های شبانه روزی این نماینده مردمی است که قطعا در گزارش های بعدی سایر اقدامات ایشان را به سمع و نظر مردم عزیز حوزه انتخابیه خواهیم رساند.
بهرحال برای انسانهای بزرگ بنبستی وجود ندارد،
چون بر این باورند
یا راهی خواهم یافت
یا راهی خواهم ساخت.
نگارنده :سیما صالحی
ثبت دیدگاه